Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 61756-1:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 61756-1:2011
SK EN 61756-1:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 41
Publikuar: 2011-09-19
I tërhequr: 2020-09-17
Regjistri Kombëtar: 82/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61756-1:2006
CLC/TC 86BXA
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Pajisjet ndërlidhëse me fibra optike dhe komponentët pasivë Standardi i ndërfaqësit për sistemet e manaxhimit të fibrave Pjesa 1 : Të përgjithshme dhe udhëzimi

Titulli Anglisht

Fibre optic interconnecting devices and passive components - Interface standard for fibre management systems - Part 1: General and guidance

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of IEC 61756 covers general information on the subject of fibre management system (FMS) interfaces. It includes references, document structure details, definitions and the rules under which a FMS interface is created. This interface standard defines a fibre management system which is part of an optical network. It provides facilities for the direct exchange of optical signals between the incoming and outgoing fibre optic cables. In order to comply with the standard, the optical functionality, physical, geometrical and mechanical requirements shall be met.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.