Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1607:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1607:2011
SK EN 1607:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2011-08-26
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1607:2013
CEN/TC 88
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Produkte për izolim termik për përdorim në ndërtesa -Përcaktimi I forcës në tërheqje për pendikularl me faqet

Titulli Anglisht

Thermal insulating products for building applications - Determination of tensile strength perpendicular to faces

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the equipment and procedures for determining the tensile strength of a product perpendicular to its faces. It is applicable to thermal insulating products.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.