Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 55012:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 55012:2011
SK EN 55012:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 63
Publikuar: 2011-05-30
I tërhequr: 2017-11-13
Regjistri Kombëtar: 77/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55012:2002
CLC/TC 210
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Automjetet, anijet dhe pajisjet me motor me djegie të mbrëndshme -Karakteristikat e çrregullimeve radioelektrike -Limitet dhe metodat e matjes për mbrojtjen e marrësve të jashtëm

Titulli Anglisht

Vehicles, boats and internal combustion engine driven devices - Radio disturbance characteristics - Limits and methods of measurement for the protection of receivers except those installed in the vehicle/boat/device itself or in adjacent vehicles/boats/devices

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Applies to the emission of broadband and narrowband electromagnetic energy which may cause interference to radio reception and which is emitted from: a) vehicles propelled by an internal combustion engine, electrical means, or both; b) boats propelled by an internal combustion engine, electrical means, or both. c) devices equipped with internal combustion engines. This standard includes limits and test methods for both broadband and narrowband emissions. The limits are designed to provide protection for broadcast receivers in the frequency range of 30 MHz to 1000 MHz when used in a residential environment.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2018-06-18 
134 
55 € 
PDF
Blej
Automjetet, anijet dhe pajisjet me motor me djegie të brendshme-Karakteristikat e çrregullimeve radioelektrike-Limitet dhe metodat e matjes për mbrojtjen e marrësve të jashtëm
English
Withdrawn 
2010-09-28 
63 
42 € 
PDF
Blej
Automjetet, anijet dhe pajisjet me motor me djegie të brendshme -Karakteristikat e çrregullimeve radioelektrike -Limitet dhe metodat e matjes për mbrojtjen e marrësve të jashtëm