Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 13547:2011

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 13547:2011
DS CEN/TS 13547:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 25
Publikuar: 2011-05-30
I tërhequr: 2017-07-06
Regjistri Kombëtar: 77/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 13547:2006
CEN/TC 69
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Valvola industriale -Valvolat me sferë prej lidhjesh bakri

Titulli Anglisht

Industrial valves - Copper alloy ball valves

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document applies to copper alloy ball valves for general use having, flanged, threaded, capillary or compression or loose nut/union body ends. This document does not apply to copper alloy ball valves for drinking water applications. This document specifies the design and performance requirements including materials, pressure/temperature ratings for the shell and body seats, dimensions, test procedures and marking. For some specific fields of application, for example gas, valves to this document can be used provided the requirements of the relevant performance standards are met. Approval by the relevant regulatory body may be required. The range of nominal sizes is DN 6 to DN 300 and of nominal diameters 6 mm to 110 mm The range of pressure designations covered is PN 6 ; PN 10 ; PN 16 ; PN 20 ; PN 25 ; PN 32 ; PN 40 ; PN 63 ; Class 150 and Class 300. For the applicability of each nominal size/diameter and each pressure designation to the different types of valve end, see 4.1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13547:2017 replaces DS CEN/TS 13547:2011 - 2016-07-22

Shënimet

Standardi DS CEN/TS 13547:2011 , i adoptuar ne KT.Makineri shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" ne KT.Energji.