Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60730-1:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60730-1:2010
SK EN 60730-1:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 296
Publikuar: 2010-09-23
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60730-1:2011
CLC/TC 72
Çmim: 74 €Titulli Shqip

Kontrollet elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 1 : Kërkesat e përgjithshme

Titulli Anglisht

Automatic electrical controls for household and similar use - Part 1: General requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 60703-1:2010 applies to automatic electrical controls for use in, on, or in association with equipment for household and similar use, including controls for heating, air conditioning and similar applications. The equipment may use electricity, gas, oil, solid fuel, solar thermal energy, etc., or a combination thereof. This standard also applies to the inherent safety; to the operating values, operating times, and operating sequences where such are associated with equipment safety, and to the testing of automatic electrical control devices used in, or in association with, household or similar equipment. This standard is also applicable to controls for appliances within the scope of IEC 60335-1 as well as controls for building automation systems within the scope of ISO 16484-2. The principal changes in this edition as compared to the previous edition are as follows: - changes to the low temperature test requirements for in-line cords; - revision to the pollution degree for the environment surronding contacts; - addition of the use of screwless terminals on printed circuit boards and revisions to creepage distances; - additions of CISPR 11 EMC requirements; - incorporation of EMC test levels from IEC 60335 series; - additional testing for flexible cords; - revisions to the requirements for resistance to heat, fire and tracking including replacement of clause 21 and Annexes F and G; - new Annex T for additional requirements for non-SELV supplied sensor cable or cord; - new requirements in H.27.1 for first and second fault approach to ensure functional safety; - incorporation of software techniques from IEC 61508-3 in H.11.12; - replacement of Annex D (Canada and USA) with reference to UL 746C; - updates to the references and bibliography; - the keyword index was deleted.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-07 
15 
20 € 
PDF
Blej
Kontrollet elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -10 : Kërkesa të veçanta për reletë për ndezjen e motorit
English
Published 
2018-02-15 
14 
18 € 
PDF
Blej
Kontrollet elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -10 : Kërkesa të veçanta për reletë për ndezjen e motorit
English
Withdrawn 
2013-05-07 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisje komandimi elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -11 : Kërkesat e veçanta për rregullatorët e energjisë
English
Published 
2018-02-15 
18 
22 € 
PDF
Blej
Pajisje komandimi elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -11 : Kërkesat e veçanta për rregullatorët e energjisë
English
Published 
2013-05-07 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kontrollet elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -12 : Kërkesat e veçanta për mbylljen elektrike të dyerve operative
English
Withdrawn 
2013-05-07 
20 
23 € 
PDF
Blej
Kontrollet elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -12 : Kërkesat e veçanta për mbylljen elektrike të dyerve operative
English
Published 
2018-02-15 
20 
23 € 
PDF
Blej
Kontrollet elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -12 : Kërkesat e veçanta për mbylljen elektrike të dyerve operative
English
Published 
2013-05-07 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime per kontrollet elektrike automatik për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -14 : Kërkesat e veçanta për aktualizuesit elektrik
English
Published 
2013-05-07 
34 
31 € 
PDF
Blej
Pajisjet e komandimit elektrik automatik për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -15 : Kërkesat e veçanta për aparatet e komandimit elektrik automatik të detektorëve të konsumit të ajrit, harxhimit të ujit dhe nivelit të ujit
English
Published 
2013-05-07 
45 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime per kontrolle elektrike automatik për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -19 : Kërkesat e veqanta per punimin elektrik te valvulave te vajit duke perfshire kerkesat mekanike
English
Published 
2013-05-07 
49 
36 € 
PDF
Blej
Specifikime per kontrollet elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -2 : Kërkesat e veçanta për mbrojtesit e motorit nga nxehtesia
English
Withdrawn 
2013-05-07 
22 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje komandimi elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -3 : Kërkesa të veçanta për mbrojtësit termikë për ballastet për llambat tubulare fluoreshente
English
Published 
2018-02-15 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje komandimi elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -3 : Kërkesa të veçanta për mbrojtësit termikë për ballastet për llambat tubulare fluoreshente
English
Published 
2013-05-07 
28 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje komandimi elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -4 : Kërkesa të veçanta për mbrojtësit e motorit nga nxehtësia për moto kompresorët e llojit hermetik dhe gjysëm -hermetik
English
Withdrawn 
2013-05-07 
95 
48 € 
PDF
Blej
Specifikime per kontrollet elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -5 : Kërkesat e veçanta për sistemet e kontrollit automatik ne djegiet elektrike
English
Published 
2018-02-14 
117 
51 € 
PDF
Blej
Pajisje komandimi elektrik automatik - Pjesa 2 - 5: Kërkesa të veçanta për sistemet e kontrollit elektrik automatik të djegjes
English
Withdrawn 
2013-05-07 
31 
29 € 
PDF
Blej
Pajisje komandimi elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -6 : Kërkesa të veçanta për aparatet e komandimit elektrik automatic të ndjeshmërisë së presionit duke përfshirë kërkesat mekanike
English
Published 
2018-02-15 
37 
32 € 
PDF
Blej
Pajisje komandimi elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -6 : Kërkesa të veçanta për aparatet e komandimit elektrik automatic të ndjeshmërisë së presionit duke përfshirë kërkesat mekanike
English
Published 
2013-05-07 
35 
31 € 
PDF
Blej
Pajisjet e komandimit elektrik automatik për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -7 : Kërkesa të veçanta për kronometruesit dhe çelësat kohorë
English
Withdrawn 
2013-05-07 
44 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime per kontrollet elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -8 : Kërkesat e veçanta për valvulat elektrike qe punojne me uje, duke perfshire kerkesat mekanike
English
Published 
2018-02-15 
56 
38 € 
PDF
Blej
Specifikime per kontrollet elektrike automatike për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -8 : Kërkesat e veçanta për valvulat elektrike qe punojne me uje, duke perfshire kerkesat mekanike
English
Published 
2013-05-07 
70 
42 € 
PDF
Blej
Pajisjet e komandimit elektrik automatik për përdorim shtëpiak dhe të ngjashëm me të -Pjesa 2 -9 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e komandimit të ndjeshmërisë ndaj temperaturës