Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1005-5:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1005-5:2010
SK EN 1005-5:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 75
Publikuar: 2010-09-13
I tërhequr: 2021-08-06
Regjistri Kombëtar: 69/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1005-5:2007
CEN/TC 122
Çmim: 45 €Titulli Shqip

Siguria e makinerisë -Performanca fizike e njeriut -Pjesa 5 : Vlerësimi i rrezikut për përdorimin e përsëritur në frekuencë të lartë

Titulli Anglisht

Safety of machinery - Human physical performance - Part 5: Risk assessment for repetitive handling at high frequency

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard presents guidance to the designer of machinery or its component parts and the writer of type C standards in assessing and controlling health and safety risks due to machine-related repetitive handling at high frequency. This European Standard specifies reference data for action frequency of the upper limbs during machinery operation, and it presents a risk assessment method intended for risk reduction option analysis. This European Standard applies to machinery for professional operation by the healthy adult working population. This European Standard is not applicable for repetitive movements and related risks of the neck, back and lower limbs.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2009-08-28 
18 
22 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë - Performancat fizike njerëzore - Pjesa 1: Terma dhe përcaktime
English
Published 
2009-08-28 
32 
29 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë - Performanca fizike e njeriut - Pjesa 2: Mirëmbëjtja manuale e makinerisë dhe e pjesëve përbërëse të makinerisë
English
Published 
2009-08-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë - Performancat fizike njerëzore - Pjesa 3: Limitet e forcës së rekomanduar për punën e makinerisë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë -Performancat fizike njerëzore -Pjesa 3 : Limitet e forcës së rekomanduar për punën makinerisë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
24 
26 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë -Performanca fizike e njeriut -Pjesa 4 : vlerësimi i qendrimeve gjatë punës dhe lëvizjeve përkundrejt makinerisë
English
Published 
2011-05-30 
75 
45 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë Performanca fizike e njeriut Pjesa 5 : Vlerësimi I rrezikut për perdorimin e përseritur në frekuencë të lartë