Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 14754-1:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 14754-1:2010
DS CEN/TS 14754-1:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2010-09-02
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 14754-1:2007
CEN/TC 104
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Komponime trajtuese -Metodat e testimit -Pjesa 1 : Përcaktimi i efiçenses per mbajtjen e ujit te komponimeve trajtuese të zakonshme

Titulli Anglisht

Curing compounds - Test methods - Part 1: Determination of water retention efficiency of common curing compounds

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification describes a procedure for determining the ability of a curing compound to prevent the evaporation of water from young concrete when applied immediately after the bleed water has evaporated. NOTE The procedure involves application to a horizontal surface; it may not be applicable for use on vertical or sloping surfaces.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.