Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 13548:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 13548:2010
DS CEN/TR 13548:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2010-09-02
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 13548:2004
CEN/TC 67
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Rregulla të përgjithshme për projektimin dhe shtrimin e pllakave qeramike (i harmonizuar)

Titulli Anglisht

General rules for the design and installation of ceramic tiling

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

The aim of this European Prestandard is to give general rules to be followed in the design and installation of ceramic tiling. Therefore this prestandard shall not be considered as a substitute for existing national codes of practice containing more detailed rules specific to the respective countries. This prestandard deals with the design and installation of internal and external wall and floor tiling.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.