Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12372:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12372:2010
SK EN 12372:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12372:1999
CEN/TC 246
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Metoda të provave për gurë natyralë -Përcaktimi i forcës së përkuljes ndaj ngarkesës së përqëndruar

Titulli Anglisht

Natural stone test methods - Determination of flexural strength under concentrated load

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European standard specifies a test method for determination of flexural strength under a concentrated load for natural stone. Both an identification and a technological product testing procedure are included.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.