Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12881-2:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12881-2:2009
SK EN 12881-2:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2009-10-28
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 44/2009
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12881-2:2005
CEN/TC 188
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Rripat transportues -Prova e imitimit të djegshmërisë -Pjesa 2 : Prova e zjarrit në shkallë të gjerë

Titulli Anglisht

Conveyor belts - Fire simulation flammability testing - Part 2: Large scale fire test

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document describes a method of testing for the assessment of fire propagation along a conveyor belt when the belt is exposed to a heat source.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-10-28 
31 
29 € 
PDF
Blej
Rripat transportues -Prova e imitimit të djegshmërisë -Pjesa 1 : Prova e propanit të djegur