Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12881-1:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12881-1:2009
SK EN 12881-1:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 31
Publikuar: 2009-10-28
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 44/2009
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12881-1:2005
CEN/TC 188
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Rripat transportues -Prova e imitimit të djegshmërisë -Pjesa 1 : Prova e propanit të djegur

Titulli Anglisht

Conveyor belts - Fire simulation flammability testing - Part 1: Propane burner tests

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of EN 12881 describes three methods for measuring the propagation of a flame along a conveyor belt which has been exposed to a relatively high localised heat source such as a fire. The damage suffered by the conveyor belt, as well as its tendency to support combustion, are measured by observing the extent to which the fire spreads along the test piece. Method A uses a test piece 2 m in length and consumes propane gas through the burner at the rate of (1,30 ± 0,05) kg per 10 min. Method B uses a test piece 2,5 m in length and consumes propane gas through two burners mounted above and below the test piece trestle at the rate of (1,30 ± 0,05) kg per 10 min for each burner. Method C uses a test piece 1,5 m in length and consumes propane gas through the burner at the rate of (565 ± 10) g per 50 min.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-10-28 
12 
17 € 
PDF
Blej
Rripat transportues -Prova e imitimit të djegshmërisë -Pjesa 2 : Prova e zjarrit në shkallë të gjerë