Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12385-1:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12385-1:2009
SK EN 12385-1:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2009-10-28
I tërhequr: 2018-04-05
Regjistri Kombëtar: 44/2009
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12385-1:2002
CEN/TC 168
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 1 : Kërkesa të përgjithëshme

Titulli Anglisht

Steel wire ropes - Safety - Part 1: General requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of this European Standard specifies the general requirements related to safety for the manufacture and testing of steel wire ropes. It shall be used in conjunction with the appropriate part of this standard which specifies the additional or deviating requirements related to the specific rope application. The hazards covered by this part are identified in clause 4. Any additional hazards related to the specific rope application are identified in the appropriate part of this standard. Annex A gives the type testing regimes for ropes produced in series. Annex ZA gives the relationship with EU-Directives. This standard applies to ropes which have been manufactured after the date of issue of the standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2009-08-28 
25 
26 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
English
Published 
2009-08-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku – Siguria – Pjesa 10: Kavot spirale për përdorime të përgjithshme
English
Published 
2009-08-28 
57 
38 € 
PDF
Blej
English
Withdrawn 
2009-10-28 
55 
38 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 2 : Përkufizimet, destinacioni dhe klasifikimi
English
Withdrawn 
2009-10-28 
26 
26 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 3: Informacion për përdorimin dhe mirëmbajtjen
English
Published 
2016-06-16 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 4: Litarë me fije të përdredhur për përdorime të përgjithshme të ngritjes
English
Withdrawn 
2009-10-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 4 : Litarë me fije të përdredhur për përdorime të përgjithshme të ngritjes
English
Withdrawn 
2013-01-21 
21 
25 € 
PDF
Blej
Litare prej tel qeliku -Siguria -Pjesa 5 : Litare me fije te perdredhur per ashensore
English
Published 
2010-04-13 
26 
26 € 
PDF
Blej
Litarë prej tel çeliku -Siguria -Pjesa 6 : Litarë me fije të përdredhur për puset e minierave
English
Published 
2010-04-13 
16 
20 € 
PDF
Blej
Litarë prej tel çeliku -Siguria -Pjesa 7 : Litarë me thurje të bllokuar për puset e minierave
English
Published 
2013-09-13 
20 
23 € 
PDF
Blej
Litarë prej tel çeliku -Siguria -Litarë të përdredhur për tërheqje dhe transportim per instalimet e teleferikëve të projektuar për të transportuar njerëz