Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13479:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13479:2009
SK EN 13479:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2009-03-30
I tërhequr: 2022-08-29
Regjistri Kombëtar: 421/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13479:2004
CEN/TC 121
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Materiale të konsumueshme në saldim -Standard i përgjithshëm për metalet dhe shkrirësit mbushës që përdoren për saldim të materialeve metalike

Titulli Anglisht

Welding consumables - General product standard for filler metals and fluxes for fusion welding of metallic materials

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies general delivery conditions for filler metals and fluxes for fusion welding of metallic materials. This document does not apply to auxiliaries such as shielding gases. This document is intended for application in a number of situations: - The manufacturer should use this document to establish the product''s characteristics. - This document may be used for contractual purposes, as a reference document. - This document should also be used as a reference document for product conformity assessment.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.