Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1124-1:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1124-1:2009
SK EN 1124-1:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2009-03-30
I tërhequr: 2021-08-06
Regjistri Kombëtar: 338/2021
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1124-1:1999
CEN/TC 165
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Tubat dhe rekorderitë e tubave prej çeliku inoksidabël dhe me saldim gjatësor, me bokall bashkuese për sistemet e ujrave të shkarkimit-Pjesa 1 : Kërkesat, provat, kontrolli i cilësisë

Titulli Anglisht

Pipes and fittings of longitudinally welded stainless steel pipes with spigot and socket for waste water systems - Part 1: Requirements, testing, quality control

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements, tests and quality control for longitudinally welded, stainless steel pipes and fittings with spigot and socket for use in waste water systems usually operating under gravity or at low head of pressure. For the purposes of this standard, components are pipes, fittings, joints and seals. This standard is for components used for the discharge of: - domestic waste water; - surface water and - goundwater.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2013-12-11 
11 
17 € 
PDF
Blej
Tubat dhe rekoreritë e tubave prej qeliku inoksidabël dhe me saldim gjatësor, me bookoll bashkuese per sistemet e ujrave të shkarkimit -Pjesa1 : Kërkesat,provat ,kontrolli I cilësisë