Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 10224:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 10224:2009
SK EN 10224:2009
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 74
Publikuar: 2009-03-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 10224:2002
CEN/TC 459/SC 10
Çmim: 45 €Titulli Shqip

Tubat prej çeliku të palidhur dhe pajisjet për transportimin e lëngjeve ujore përfshirë ujin për konsumim nga njerëzit -Kërkesat teknike të furnizimit

Titulli Anglisht

Non-alloy steel tubes and fittings for the conveyance of aqueous liquids including water for human consumption - Technical delivery conditions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

1.1 This European standard specifies requirements for the products listed below for the conveyance of aqueous liquids, including water for human consumption: - seamless and welded non-alloy steel tubes; - end preparation of tube ends for butt welding; - fittings fabricated from the tube; - fittings fabricated from plate or strip. 1.2 This European standard covers a range of tube outside diameters from 26,9 mm to 2 743 mm.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.