Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 10210-1:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 10210-1:2009
SK EN 10210-1:2009
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 40
Publikuar: 2009-03-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 10210-1:2006
CEN/TC 459/SC 3
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Seksione konstruksioni bosh të përfunduara në të nxehtë prej çeliqesh konstruksioni të paleguara dhe me grimca të imëta -Pjesa 1 : Kushtet teknike të livrimit

Titulli Anglisht

Hot finished structural hollow sections of non-alloy and fine grain steels - Part 1: Technical delivery conditions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of this European Standard specifies technical delivery conditions for hot finished hollow sections of circular, square, rectangular or elliptical forms and applies to hollow sections formed hot, with or without subsequent heat treatment, or formed cold with subsequent heat treatment to obtain equivalent metallurgical conditions to those obtained in the hot formed product. Requirements for tolerances, dimensions and sectional properties are contained in EN 10210-2. NOTE A range of material grades is specified in this standard and the user should select the grade appropriate to the intended use and service conditions. The grades and mechanical properties of the finished hollow sections are compatible with those in EN 10025-2 and EN 10025-3.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-12-09 
33 
31 € 
PDF
Blej
Seksione me zgavra për konstruksione të përfunduara në të nxehtë prej çeliqesh konstruksioni të palidhura e me grimca të imta -Pjesa 2 : Tolerancat, përmasat dhe vetitë e seksioneve