Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 10219-1:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 10219-1:2009
SK EN 10219-1:2009
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 37
Publikuar: 2009-03-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 10219-1:2006
CEN/TC 459/SC 3
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Seksione konstuksioni të salduara, të formuara në të ftohtë prej çeliqesh të paleguara dhe me grimca të imëta -Pjesa 1 : Kërkesat teknike të livrimit

Titulli Anglisht

Cold formed welded structural hollow sections of non-alloy and fine grain steels - Part 1: Technical delivery conditions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of this European Standard specifies the technical delivery conditions for cold formed welded structural hollow sections of circular, square or rectangular forms and applies to structural hollow sections formed cold without subsequent heat treatment. Requirements for tolerances, dimensions and sectional properties are contained in EN 10219-2. NOTE A range of steel grades is specified in this European Standard and the user should select the grade appropriate to the intended use and service conditions. The grades and mechanical properties of the finished hollow sections are compatible with those in EN 10025-2 and EN 10025-3.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-01-21 
38 
32 € 
PDF
Blej
Seksione me zgavra për konstruksione të salduara të formuara në të ftohtë prej çeliqesh të palidhura me grimc të imët -Pjesa 2 : Tolerancat, përmasat dhe vetitë e seksioneve