Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1096-4:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1096-4:2009
SK EN 1096-4:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 41
Publikuar: 2009-03-30
I tërhequr: 2022-08-29
Regjistri Kombëtar: 421/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1096-4:2004
CEN/TC 129
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Xhami në ndërtim -Xhami i veshur -Pjesa 4 : Vlerësimi i konformitetit EN 1096 -4 : 2004

Titulli Anglisht

Glass in building - Coated glass - Part 4: Evaluation of conformity/Product standard

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document covers the evaluation of conformity and the factory production control of coated glass for use in buildings. Note: For glass products with electrical wiring or connections for, e.g. alarm or heating purposes, other directives, e.g. Low Voltage Directive, may apply.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 1096-4:2023 replaces SK EN 1096-4:2009 - 2023-04-20
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2023-07-14 
37 
32 € 
PDF
Blej
Qelqi në ndërtim - Qelq i veshur - Pjesa 4: Standardi i produktit