Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1062-3:2008

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1062-3:2008
SK EN 1062-3:2008
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2008-09-29
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1062-3:2008
CEN/TC 139
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Bojrat dhe llaqet -Materialet mbuluese dhe sistemet mbuluese për anën e jashtme të muraturës dhe betonit -Pjesa 3 : Përcaktimi dhe klasifikimi i shkallës së transmetimit të lagështisë (depërtuëshmeria)

Titulli Anglisht

Paints and varnishes - Coating materials and coating systems for exterior masonry and concrete - Part 3: Determination of liquid water permeability

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a method for determining the liquid water permeability of coatings, coating systems and related products, intended for exterior masonry and classification according to EN 1062-1. The method is applicable to coatings and coating systems on porous substrates such as brick, concrete and renderings. A liquid water permeability w of more than 0,5 kg/(m² x h0,5) will not be accurately quantified by the test method described in this standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-08-22 
18 
22 € 
PDF
Blej
Bojra dhe llaqe - Materialet e riveshjes dhe sistemet e veshjes për murin e jashtëm dhe betoni - Pjesa 1: Klasifikimi
English
Published 
2008-09-29 
13 € 
PDF
Blej
Bojra dhe verniqe -Materiale dhe sisteme mbuluese (te shtresave të holla në lyerje)për muret dhe betonet në ambientet e jashtme -Pjesa 11 : Metodat e kondicionimit përpara kryrjes së provës
English
Published 
2008-09-29 
15 
20 € 
PDF
Blej
Bojra dhe verniqe -Materiale dhe sisteme mbuluese (të shtresave të holla në lyerje) për muret dhe betonet në ambientet e jashtme -Pjesa 6 : Përcaktimi i depërtueshmërisë së dioksidit të karbonit
English
Published 
2008-09-29 
33 
31 € 
PDF
Blej
Bojra dhe verniqe -Materiale dhe sisteme mbuluese (të shtresave të holla në lyerje) për muret dhe betonet në ambientet e jashtme -Pjesa 7 : Përcaktimi i rezistencës në plasaritje