Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 4866:2008

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 4866:2008
SK ISO 4866:2008
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 35
Publikuar: 2008-09-29
I tërhequr: 2017-10-09
Regjistri Kombëtar: 205/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 4866:1990
ISO/TC 108/SC 2
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Vibrimet dhe goditjet metalike -Vibrimet e ndërtesave -Udhëzues për matjen e vibrimeve dhe vlerësimin e efekteve të tyre në ndërtesa

Titulli Anglisht

Mechanical vibration and shock -- Vibration of buildings -- Guidelines for the measurement of vibrations and evaluation of their effects on buildings

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Shënimet

Standardi SK ISO 4866:2008 shfuqizohet nga standardi ISO 4866:2010, por i njejti akoma nuk eshte adoptuar si standard evropian EN, dhe si i tille per momentin shfuqizohet...!