Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 6984:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 6984:2010
SK ISO 6984:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2010-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 6984:1990
ISO/TC 105
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Tela çeliku të pa lidhur për kabllo tip sond, për ngritjen në minierë Specifikime

Titulli Anglisht

Round non-alloy steel wires for stranded wire ropes for mine hoisting -- Specifications

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK ISO 6984:2010 replaces SK ISO 6984:2010 - 2024-02-08
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2010-02-11 
11 
17 € 
PDF
Blej
Tela çeliku të pa lidhur për kabllo tip sond, për ngritjen në minierë Specifikime