Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12786:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12786:2012
SK EN 12786:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2012-09-05
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12786:1999
CEN/TC 231
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Siguria e makinerisë -Udhëzim për projektimin e kushteve të vibrimit të standardeve të sigurisë

Titulli Anglisht

Safety of machinery - Guidance for the drafting of the vibration clauses of safety standards

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard gives guidance on how to deal with vibration in type C- standards where vibration is identified as a significant hazards (see 4.6 of EN 292-1:1191). As such, this European Standard supplements the rules given in EN 414. The exact way that vibration is dealt with for particular machinery will depend on the structure of the type C-standards and is the responsibility of the type C-standards Technical Committees.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.