Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1090-1:2009+A1:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1090-1:2009+A1:2013
SK EN 1090-1:2009+A1:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 47
Publikuar: 2013-12-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1090-1:2009+A1:2011
CEN/TC 135
Çmim: 36 €Titulli Shqip

Realizimi i konstruksioneve prej çeliku dhe alumini - Pjesa 1: Kërkesa teknike për vlerësimin e konformitetit të komponentëve konstruktiv

Titulli Anglisht

Execution of steel structures and aluminium structures - Part 1: Requirements for conformity assessment of structural components

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for conformity assessment of performance characteristics for structural steel and aluminium components as well as for kits placed on the market as construction products. The conformity assessment covers the manufacturing characteristics, and where appropriate the structural design characteristics. This European Standard covers also the conformity assessment of steel components used in composite steel and concrete structures. The components can be used directly or in construction works or as structural components in the form of kits. This European Standard applies to series and non-series structural components including kits. The components can be made of hot rolled or cold formed constituent products or constituent products produced with other technologies. They may be produced of sections/profiles with various shapes, flat products (plates, sheet, strip), bars, castings, forgings made of steel and aluminium materials, unprotected or protected against corrosion by coating or other surface treatment, e.g. anodising of aluminium. This European Standard covers structural cold formed members and sheeting as defined in EN 1993-1-3 and EN 1999-1-4. This European Standard does not cover conformity assessment of components for suspended ceilings, rails or sleepers for use in railway systems. NOTE For certain steel and aluminium components, particular specifications for performance and other requirements have been developed. The particular specifications may be issued as an EN or as Clauses within an EN. An example is given in EN 13084-7 for single wall steel chimneys and steel liners. Such particular specifications will take precedence in case of non-compliance with the requirements of this European Standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2013-12-09 
211 
65 € 
PDF
Blej
Realizimi i konstruksioneve prej çeliku dhe alumini -Pjesa 2 : Kërkesa teknike për realizimin e konstruksioneve prej çeliku
English
Published 
2022-11-09 
206 
61 € 
PDF
Blej
Realizim i konstruksioneve prej çeliku dhe alumini - Pjesa 2: Kërkesa teknike për realizimin e konstruksioneve prej çeliku
English
Published 
2014-09-08 
115 
51 € 
PDF
Blej
Fletë plastike të profiluara me membranë teke që transmeton dritën për çati të brendshme dhe të jashtëme, mure dhe tavane Kërkesat dhe metodat e provës
English
Published 
2022-11-09 
129 
55 € 
PDF
Blej
Realizim i konstruksioneve prej çeliku dhe alumini - Pjesa 3: Kërkesat teknike për strukturat e aluminit