Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN IEC 60728-13-1:2023

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN IEC 60728-13-1:2023
SK SSH EN IEC 60728-13-1:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 75
Publikuar: 2023-02-06
Regjistri Kombëtar: 451/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60728-13-1:2017
CLC/TC 209
Çmim: 45 €Titulli Shqip

Rrjete kabllore për sinjalet televizive, sinjalet e zërit dhe shërbimet interaktive - Pjesa 13-1: Zgjerimi i brezit për transmetimin e sinjalit mbi sistemin FTTH

Titulli Anglisht

Cable networks for television signals, sound signals and interactive services - Part 13-1: Bandwidth expansion for broadcast signal over FTTH system

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 60728-13-1:2017(E) is the precise description of an FTTH (fibre to the home) system for expanding broadband broadcast signal transmission from CATV services only, towards CATV plus broadcast satellite (BS) plus communication satellite (CS) services, additionally to other various signals such as data services. This second edition cancels and replaces the first edition published in 2012. This edition constitutes a technical revision. This edition includes the following significant technical changes with respect to the previous edition. - Transmission frequency was expanded in order to achieve satellite signal for 4 K video service. The transmission frequency over FTTH would be 3 300 MHz. - High signal modulation case like 16 APSK and 32 APSK was added in order to correspond to transmission for 4 K video service.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2023-02-06 
146 
55 € 
PDF
Blej
Rrjetet kabllore për sinjalet televizive, sinjalet zanore dhe shërbimet interaktive - Pjesa 1-1: Kabllimi i RF për rrjete shtëpiake me dy drejtime