Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH/EN/ISO 15614-10:2022

Shtëpi » Standardizim » SK SSH/EN/ISO 15614-10:2022
SK SSH/EN/ISO 15614-10:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 22
Publikuar: 2022-08-18
Regjistri Kombëtar: 418/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 15614-10:2005
CEN/TC 121
This standard is identical to:
ISO 15614-10:2005
ISO/TC 44/SC 15
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Specifikimi dhe kualifikimi i procedurave të saldimit për materialet metalike - Prova e procedurës së saldimit - Pjesa 10: Saldim i thatë me trusni (ISO 15614-10:2005)

Titulli Anglisht

Specification and qualification of welding procedures for metallic materials - Welding procedure test - Part 10: Hyperbaric dry welding (ISO 15614-10:2005)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 15614-10:2005 specifies how to qualify welding procedure specifications for welding in hyperbaric dry environments. It also specifies the minimum testing requirements necessary for qualification of welding procedures. ISO 15614-10:2005 may be used to qualify welding procedures using mechanized and automated welding.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2020-12-24 
15 
20 € 
PDF
Blej
Specifikim dhe kualifikim i procedurave të saldimit për materialet metalike - Prova e procedures së saldimit - Pjesa 1: Saldimi me hark dhe me gaz i çeliqeve dhe saldimi me hark nikeli dhe i lidhjeve të nikelit - Amendament 1 (ISO 15614-1:2017/Amd 1:2019)
English
Published 
2020-12-24 
55 
38 € 
PDF
Blej
Specifikim dhe kualifikim i procedurave të saldimit për materialet metalike - Prova e procedures së saldimit - Pjesa 1: Saldimi me hark dhe me gaz i çeliqeve dhe saldimi me hark nikeli dhe i lidhjeve të nikelit (ISO 15614-1:2017, version i korrektuar 2017-10-01)
English
Published 
2020-12-24 
39 
32 € 
PDF
Blej
Specifikimi dhe kualifikimi i procedurave të saldimit për materiale metalike. Prova e kualifikimit të proedurës së saldimit - Pjesa 2:Saldimi me hark i aluminit dhe lidhjeve të aluminit (ISO 15614-2:2005)
English
Published 
2022-08-18 
13 € 
PDF
Blej
Specifikimi dhe kualifikimi i procedurave të saldimit për materiale metalike - Prova e procedurës së saldimit - Pjesa 4:Dora e fundit e saldimit për ngjitjen e aluminit (ISO 15614-4:2005/Cor 1:2007)
English
Published 
2022-08-18 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikimi dhe kualifikimi i procedurave të saldimit për materiale metalike. Prova e kualifikimit të proedurës së saldimit - Pjesa 4:Dora e fundit e saldimit për ngjitjen e aluminit (ISO 15614-4:2005)