Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1005-1:2001+A1:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1005-1:2001+A1:2009
SK EN 1005-1:2001+A1:2009
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2009-08-28
Regjistri Kombëtar: 41/2009
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1005-1:2001+A1:2008
CEN/TC 122
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Siguria e makinerisë - Performancat fizike njerëzore - Pjesa 1: Terma dhe përcaktime

Titulli Anglisht

Safety of machinery - Human physical performance - Part 1: Terms and definitions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard provides terms and definitions on concepts and parameters used for EN 1005-2, EN 1005-3, EN 1005-4 and EN 1005-5. Basic concepts and general ergonomic principles for the design of machinery are dealt with in EN 292-1, EN 292-2 and EN 614-1. This document is not applicable to specify the machinery which is manufactured before the date of publication of this document by CEN.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2009-08-28 
32 
29 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë - Performanca fizike e njeriut - Pjesa 2: Mirëmbëjtja manuale e makinerisë dhe e pjesëve përbërëse të makinerisë
English
Published 
2009-08-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë - Performancat fizike njerëzore - Pjesa 3: Limitet e forcës së rekomanduar për punën e makinerisë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë -Performancat fizike njerëzore -Pjesa 3 : Limitet e forcës së rekomanduar për punën makinerisë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
24 
26 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë -Performanca fizike e njeriut -Pjesa 4 : vlerësimi i qendrimeve gjatë punës dhe lëvizjeve përkundrejt makinerisë
English
Withdrawn 
2010-09-13 
75 
45 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë -Performanca fizike e njeriut -Pjesa 5 : Vlerësimi i rrezikut për përdorimin e përsëritur në frekuencë të lartë
English
Published 
2011-05-30 
75 
45 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë Performanca fizike e njeriut Pjesa 5 : Vlerësimi I rrezikut për perdorimin e përseritur në frekuencë të lartë