Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12043:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12043:2009
SK EN 12043:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 54
Publikuar: 2009-08-28
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 41/2009
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12043:2000
CEN/TC 153
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Makinerite e perpunimit te ushqimit -Dhomat e ndermjetme te prehjes -Kerkesa per sigurine dhe higjienen

Titulli Anglisht

Food processing machinery - Intermediate provers - Safety and hygiene requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies safety and hygiene requirements for the design and manufacture of intermediate provers with moving pocket carriers used in the food industry, pastry making, bakeries, etc. for giving a resting time to dough between dividing and moulding processes. The standard covers the technical safety requirements for the installation, adjustment, operation, cleaning and maintenance of these machines, as defined in clause 3.12 of EN 292-1 and in the manufacturer''s instruction handbook.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-06-16 
45 
34 € 
PDF
Blej
Makineritë e përpunimit të ushqimit - Dhomat e ndërmjetme të prehjes - Kërkesa për sigurinë dhe higjenën