Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12041:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12041:2009
SK EN 12041:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 60
Publikuar: 2009-08-28
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 41/2009
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12041:2000
CEN/TC 153
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Makinerite e perpunimit te ushqimit -Mullinjte bluares -Kerkesat per sigurine dhe higjenen

Titulli Anglisht

Food processing machinery - Moulders - Safety and hygiene requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard applies to the design and manufacture of dough moulders of the types described in 3.1, 3.2 and 3.3 and illustrated in figures 3a, 3b and 3c. These moulders are used in the food industry and shops (bread-making, pastry-making, sweet industries, delicatessens, catering facilities, etc.) for flattening, rolling and elongating pieces of dough. Other designs of moulder and type 1 moulders designed for other than hand crafted products using soft dough, e.g. French baguettes, are not covered by this standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-06-16 
53 
38 € 
PDF
Blej
Makineri për përpunimin e ushqimit - Mullinjtë bluarës - Kërkesat për sigurinë dhe higjenën