Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1092-1:2007+A1:2013/AC:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1092-1:2007+A1:2013/AC:2017
SK EN 1092-1:2007+A1:2013/AC:2017
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 130
Publikuar: 2017-10-06
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 204/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1092-1:2007+A1:2013/AC:2014
CEN/TC 74
Çmim: 55 €Titulli Shqip

Flanxhat dhe bashkueset e tyre - Flanxhat rrethore për tubat, valvolat, rakorderitë, dhe elementët ndihmës, emërtuar PN - Pjesa 1: Flanxha çeliku

Titulli Anglisht

Flanges and their joints - Circular flanges for pipes, valves, fittings and accessories, PN designated - Part 1: Steel flanges

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2008-05-14 
123 
55 € 
PDF
Blej
Flanxhat dhe pjesët që bashkohen me to -Flanxhat rrethore për tubat rubineteritë Rakordet dhe aksesorët me presion nominal, PN të përcaktuar -Pjesa 1 : Flanxhat prej çeliku