Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 10255:2004+A1:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 10255:2004+A1:2011
SK EN 10255:2004+A1:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 29
Publikuar: 2011-05-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 10255:2004+A1:2007
CEN/TC 459/SC 10
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Tuba prej çeliku të palidhur të përshtatëshëm për saldim dhe filetim – Kushtet teknike të livrimit

Titulli Anglisht

Non-Alloy steel tubes suitable for welding and threading - Technical delivery conditions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies the requirements for circular non-alloy steel tubes suitable for welding and threading and provides a number of options for the finish of tube ends and coatings. This document covers tubes of specified outside diameter 10,2 mm to 165,1 mm (thread size 1/8 to 6) in two series, medium and heavy, and three types of designated thicknesses. NOTE Tubes manufactured according to this document can be used for the conveyance of fluids as well as for other applications.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-09-22 
27 
28 € 
PDF
Blej
Tuba prej çeliku të palidhur të përshtatëshëm për saldim dhe filetim -Kushtet teknike të livrimit