Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12015:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12015:2016
SK EN 12015:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2016-07-25
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 154/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12015:2014
CEN/TC 10
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Përputhshmëria elektromagnetike -Standarde të familjes së produkteve për ashensorët, për shkallët lëvizëse dhe për konvejerët për pasagjerët Emetimi

Titulli Anglisht

Electromagnetic compatibility - Product family standard for lifts, escalators and moving walks - Emission

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the emission limits in relation to electromagnetic disturbances and test conditions for lifts, escalators and moving walks, which are intended to be permanently installed in buildings. These limits however, may not provide full protection against disturbances caused to radio and TV reception when such equipment is used within distances given in Table 1. This European Standard is not applicable for apparatus which are manufactured before the date of its publication as EN.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 12015:2016 replaces SK EN 12015:2012 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2012-09-27 
20 
23 € 
PDF
Blej
Përputhshmëria elektromagnetike -Standarde të familjes së produkteve për ashensorët, për shkallët lëvizëse dhe për konvejerët për pasagjerët Emetimi