Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 52019-2:2020

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 52019-2:2020
DS CEN ISO/TR 52019-2:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 74
Publikuar: 2020-12-24
Regjistri Kombëtar: 333/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 52019-2:2017
CEN/TC 89
This standard is identical to:
ISO/TR 52019-2:2017
ISO/TC 163/SC 2
Çmim: 45 €Titulli Shqip

Performanca energjetike e ndërtesave - Performanca termike e komponentëve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 2: Shpjegimi dhe justifikimi (ISO/TR 52019-2: 2017)

Titulli Anglisht

Energy performance of buildings - Hygrothermal performance of building components and building elements - Part 2: Explanation and justification (ISO/TR 52019-2:2017)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 52019-2:2017 contains information to support the correct understanding and use of ISO 6946, ISO 10211, ISO 13370, ISO 13786, ISO 13789 and ISO 14683. ISO/TR 52019-2:2017 does not contain any normative provision.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.