Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 52018-2:2020

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 52018-2:2020
DS CEN ISO/TR 52018-2:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 56
Publikuar: 2020-12-24
Regjistri Kombëtar: 333/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 52018-2:2017
CEN/TC 89
This standard is identical to:
ISO/TR 52018-2:2017
ISO/TC 163/SC 2
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Performanca energjetike e ndërtesave - Treguesit për kërkesat e pjesshme të EPB lidhur me balancën e energjisë termike dhe tiparet e strukturës - Pjesa 2: Shpjegimi dhe justifikimi i ISO 52018-1 (ISO/TR 52018-2: 2017)

Titulli Anglisht

Energy performance of buildings - Indicators for partial EPB requirements related to thermal energy balance and fabric features - Part 2: Explanation and justification of ISO 52018-1 (ISO/TR 52018-2:2017)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 52018-2:2017 refers to ISO 52018‑1. ISO 52018‑1 gives a succinct enumeration of possible requirements related to thermal energy balance features and to fabric features. It also provides tables for regulators to report their choices in a uniform manner. ISO/TR 52018-2:2017 provides many background considerations that can help both private actors and public authorities, and all stakeholders involved, to take informed decisions. ISO/TR 52018-2:2017 does not contain any normative provision.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.