Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO TS 52016-2:2020

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO TS 52016-2:2020
DS CEN ISO TS 52016-2:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 150
Publikuar: 2020-12-24
Regjistri Kombëtar: 333/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 52016-2:2017
CEN/TC 89
This standard is identical to:
ISO/TR 52016-2:2017
ISO/TC 163/SC 2
Çmim: 55 €Titulli Shqip

Performanca energjetike e ndërtesave - Nevojat e energjisë për ngrohje dhe ftohje, temperaturat e brendshme dhe ngarkesat e ndjeshme dhe të fshehura të nxehtësisë - Pjesa 2: Shpjegimi dhe justifikimi i ISO 52016-1 dhe ISO 52017-1 (ISO / TR 52016-2: 2017)

Titulli Anglisht

Energy performance of buildings - Energy needs for heating and cooling, internal temperatures and sensible and latent heat loads - Part 2: Explanation and justification of ISO 52016-1 and ISO 52017-1 (ISO/TR 52016-2:2017)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 52016-2:2017 contains information to support the correct understanding and use of ISO 52016‑1 and ISO 52017‑1. These documents give calculation methods for the assessment of: - the (sensible and latent) energy load and need for heating and cooling, based on hourly calculations; - the (sensible and latent) energy need for heating and cooling, based on monthly calculations (ISO 52016‑1); - the internal temperature, based on hourly calculations; and - the design (sensible and latent) heating and cooling load, based on hourly calculations. ISO/TR 52016-2:2017 does not contain any normative provisions. NOTE A description of the rationale behind the reorganization of the cluster of strongly related and partly overlapping ISO and CEN standards is given in Annex H.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.