Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 52010-2:2020

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 52010-2:2020
DS CEN ISO/TR 52010-2:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 40
Publikuar: 2020-12-24
Regjistri Kombëtar: 333/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 52010-2:2017
CEN/TC 89
This standard is identical to:
ISO/TR 52010-2:2017
ISO/TC 163/SC 2
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Performanca energjetike e ndërtesave - Kushtet e jashtme klimatike - Pjesa 2: Shpjegimi dhe justifikimi i ISO 52010-1 (ISO/TR 52010-2: 2017)

Titulli Anglisht

Energy performance of buildings - External climatic conditions - Part 2: Explanation and justification of ISO 52010-1 (ISO/TR 52010-2:2017)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 52010-2:2017 contains information to support the correct understanding and use of ISO 52010‑1. ISO/TR 52010-2:2017 does not contain any normative provision.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.