Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 52003-2:2020

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 52003-2:2020
DS CEN ISO/TR 52003-2:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 52
Publikuar: 2020-12-24
Regjistri Kombëtar: 333/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 52003-2:2017
CEN/TC 89
This standard is identical to:
ISO/TR 52003-2:2017
ISO/TC 163
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Performanca energjetike e ndërtesave - Treguesit, kërkesat, vlerësimet dhe certifikatat - Pjesa 2: Shpjegimi dhe justifikimi i ISO 52003-1 (ISO/TR 52003-2: 2017)

Titulli Anglisht

Energy performance of buildings - Indicators, requirements, ratings and certificates - Part 2: Explanation and justification of ISO 52003-1 (ISO/TR 52003-2:2017)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 52003-2:2017 refers to ISO 52003‑1. It contains information to support the correct understanding and use of ISO 52003‑1 and does not contain any normative provisions. NOTE The relation with other EPB standards, product standards and product policy is shown schematically in Figure 4 of Clause 6.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar