Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 52000-2:2020

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 52000-2:2020
DS CEN ISO/TR 52000-2:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 199
Publikuar: 2020-12-24
Regjistri Kombëtar: 333/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 52000-2:2017
CEN/TC 371
This standard is identical to:
ISO/TR 52000-2:2017
ISO/TC 163
Çmim: 61 €Titulli Shqip

Performanca e energjisë në ndërtesa - Përmbledhja e vlerësimit të EPB – Pjesa 2: Shpjegimi dhe justifikimi i ISO 52000-1 (ISO / TR 52000-2: 2017)

Titulli Anglisht

Energy performance of buildings - Overarching EPB assessment - Part 2: Explanation and justification of ISO 52000-1 (ISO/TR 52000-2:2017)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 52000-2:2017 refers to the overarching EPB-standard, ISO 52000‑1[1]. It contains information to support the correct understanding, use and national implementation of ISO 52000‑1. This includes: - explanation on the procedures and background information and justification of the choices that have been made; - reporting on validation of calculation procedures given in the standard; - explanation for the user and for national standards writers involved with implementation of the set of EPB standards, including detailed examples.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2020-12-24 
147 
55 € 
PDF
Blej
Përformancaë energjetike e godinave -Konsumi i përgjithshëm energjetik dhe përcaktimi i metodave të vlerësimit energjetik