Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 52000-1:2020

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 52000-1:2020
DS CEN ISO/TR 52000-1:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 147
Publikuar: 2020-12-24
Regjistri Kombëtar: 333/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 52000-1:2017
CEN/TC 371
This standard is identical to:
ISO 52000-1:2017
ISO/TC 163
Çmim: 55 €Titulli Shqip

Përformancaë energjetike e godinave -Konsumi i përgjithshëm energjetik dhe përcaktimi i metodave të vlerësimit energjetik

Titulli Anglisht

Energy performance of buildings - Overarching EPB assessment - Part 1: General framework and procedures (ISO 52000-1:2017)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 52000-1:2017 establishes a systematic, comprehensive and modular structure for assessing the energy performance of new and existing buildings (EPB) in a holistic way. It is applicable to the assessment of overall energy use of a building, by measurement or calculation, and the calculation of energy performance in terms of primary energy or other energy-related metrics. It takes into account the specific possibilities and limitations for the different applications, such as building design, new buildings ''as built'', and existing buildings in the use phase as well as renovation. NOTE Table 1 in the Introduction shows the relative position of ISO 52000-1:2017 within the set of EPB standards in the context of the modular structure as set out in ISO 52000-1:2017.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2020-12-24 
199 
61 € 
PDF
Blej
Performanca e energjisë në ndërtesa - Përmbledhja e vlerësimit të EPB – Pjesa 2: Shpjegimi dhe justifikimi i ISO 52000-1 (ISO / TR 52000-2: 2017)