Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN ISO 148-1:2020

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN ISO 148-1:2020
SK SSH EN ISO 148-1:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 41
Publikuar: 2020-12-24
Regjistri Kombëtar: 333/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 148-1:2016
CEN/TC 459/SC 1
This standard is identical to:
ISO 148-1:2016
ISO/TC 164/SC 4
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Materiale metalike - Prova e goditjes me lavjerrës çarpi - Pjesa1: Metoda e provës (ISO 148-1:2016)

Titulli Anglisht

Metallic materials - Charpy pendulum impact test - Part 1: Test method (ISO 148-1:2016)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 148-1:2016 specifies the Charpy (V-notch and U-notch) pendulum impact test method for determining the energy absorbed in an impact test of metallic materials. This part of ISO 148 does not cover instrumented impact testing, which is specified in ISO 14556. Annexes B and C are based on ASTM E23 and are used with the permission of ASTM International, 100 Barr Harbor Drive, P.O. Box C700, West Conshohocken, PA 19428-2959, USA.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2020-12-24 
33 
31 € 
PDF
Blej
Materiale metalike - Prova e goditjes me lavjerrës Charpy - Pjesa 3: Përgatitja dhe karakterizimin i kampionëve Charpy me koncentratorë V për verifikimin indirekt të makinave goditëse me lavjerrës (ISO 148-3:2016)