Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60255-26:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60255-26:2013
SK EN 60255-26:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 41
Publikuar: 2013-08-16
I tërhequr: 2018-07-12
Regjistri Kombëtar: 105/2013
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60255-26:2009
CLC/TC 95X
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Rele matëse dhe pajisje mbrojtëse -Pjesa 26 : Kërkesa mbi kompatibilitetin elektromagnetik

Titulli Anglisht

Measuring relays and protection equipment - Part 26: Electromagnetic compatibility requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 60255-26:2008 is applicable to measuring relays and protection equipment for power system protection, including the control, monitoring and process interface equipment used with those systems; it specifies the essential requirements for electromagnetic compatibility for measuring relays and protection equipment intended to be used at industrial locations. The main difference of this new edition with respect to the previous one concerns the references to IEC 61000-4 and to CISPR 22.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-06-24 
29 
28 € 
PDF
Blej
Rele matëse dhe pajisje mbrojtëse-Pjesa 127: Kërkesa funksionale për mbrojtjen mbi/nën tension
English
Published 
2015-06-24 
51 
38 € 
PDF
Blej
Relet matëse dhe pajisjet mbrojtëse-Pjesa 149: Kërkesat funksionale për relet elektrike termike
English
Published 
2013-08-16 
73 
45 € 
PDF
Blej
Rele matëse dhe pajisje mbrojtëse -Pjesa 151 : kërkesa funksionale për mbrojtjen mbi/nën korent
English
Withdrawn 
2013-05-07 
72 
45 € 
PDF
Blej
Reletë elektrike -Pjesa 5 : Vetitë e izolimit për reletë matëse dhe pajisjet mbrojtëse -Kërkesat dhe provat