Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

CEN/TS 15989:2017

Shtëpi » Standardizim » CEN/TS 15989:2017
CEN/TS 15989:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 59
Publikuar: 2017-07-28
Regjistri Kombëtar: 204/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 15989:2015
CEN/TC 192
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Zjarrfikëse dhe automjetet dhe pajisjet e shërbimit të shpëtimit - Simbole grafike për elementet e kontrollit dhe paraqitjet dhe për shënjat

Titulli Anglisht

Firefighting and rescue service vehicles and equipment - Graphical symbols for control elements and displays and for markings

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification is applicable to graphical symbols for control elements and displays and for markings for fire fighting and rescue service vehicles and equipment.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

CEN/TS 15989:2017 replaces DS CEN/TS 15989:2013 - 2016-07-22