Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 28927-12:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 28927-12:2017
SK EN ISO 28927-12:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 36
Publikuar: 2017-07-28
Regjistri Kombëtar: 204/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 28927-12:2012
CEN/TC 231
This standard is identical to:
ISO 28927-12:2012
ISO/TC 118/SC 3
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Mjete portative me motor mbajtur në dorë - Metodat e provës për vlerësimin e emetimit të dridhjes - Pjesa 12: Pajisjet për formim (ISO 28927-12:2012)

Titulli Anglisht

Hand-held portable power tools - Test methods for evaluation of vibration emission - Part 12: Die grinders (ISO 28927-12:2012)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 28927-12:2012 specifies a laboratory method for measuring hand-transmitted vibration emission at the handles of hand-held power driven portable die grinders. It is a type-test procedure for establishing the magnitude of vibration in the gripping areas of the machines where operating under type test conditions. It is intended that the results be used to compare different models of the same type of machine. ISO 28927-12:2012 is applicable to hand-held machines, driven pneumatically or by other means, equipped with a collet and intended for deburring operations using hard metal burrs or mounted points, on different materials ranging from hard steel to plastics. It is also applicable to low-speed die grinders using flap wheels or cylindrical sleeves.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar