Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 2938:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 2938:2016
SK EN 2938:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2016-04-22
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 2938:1995
ASD-STAN
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Vidha me kokë gjashtëkëndore të filetuara deri në kokë prej çeliku FE - PA92HT (A286) rezistent ndaj nxehtësisë të veshura me argjend - Klasifikimi: 900 MPa (në temperaturë mjedisi)/650 °C

Titulli Anglisht

Aerospace series - Screws, hexagon head, threaded to head, in heat resisting steel FE-PA92HT (A286), silver plated - Classification: 900 MPa (at ambient temperature) / 650 °C

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies the characteristics of hexagon headed screws, threaded to head in FE-PA92HT, silver plated, for aerospace applications. Classification:900 MPa / 650 °C

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.