Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 9652-4:2016

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 9652-4:2016
SK ISO 9652-4:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 40
Publikuar: 2016-01-21
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 9652-4:2000
ISO/TC 179/SC 3
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Muraturë - Pjesa 4:Metodat e testimit

Titulli Anglisht

Masonry Test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-01-21 
32 
29 € 
PDF
Blej
Muraturë - Pjesa 2:Projektimi i muraturës të paarmuar me rregullat e thjeshtuara
English
Published 
2016-01-21 
28 
28 € 
PDF
Blej
Muraturë - Pjesa 5:Fjalori