Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

CEN ISO/TS 22475-2:2016

Shtëpi » Standardizim » CEN ISO/TS 22475-2:2016
CEN ISO/TS 22475-2:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 24
Publikuar: 2016-01-21
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 22475-2:2006
CEN/TC 341
This standard is identical to:
ISO/TS 22475-2:2006
ISO/TC 182
Çmim: 26 €



Titulli Shqip

Kërkim gjeoteknik dhe prova – Metoda e marrjes së mostrës dhe matjet e ujërave nëntokësore – Pjesa 2: Kriteret e kualifikimit për ndërmarrjet dhe personelin (ISO/TS 22475-2:2006)

Titulli Anglisht

Geotechnical investigation and testing - Sampling methods and groundwater measurements - Part 2: Qualification criteria for enterprises and personnel (ISO/TS 22475-2:2006)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 22475-2:2006 specifies the qualification criteria for an enterprise and personnel performing sampling and groundwater measurement services so that all have the appropriate experience, knowledge and qualifications as well as the correct equipment for and groundwater measurements for the task to be carried out according to ISO 22475-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.