Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 55016-2-1:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 55016-2-1:2015
SK EN 55016-2-1:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 233
Publikuar: 2015-12-08
Regjistri Kombëtar: 142/2015
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55016-2-1:2014
CLC/TC 210
Çmim: 65 €Titulli Shqip

Specifikime për aparaturat dhe metodat e matjes së radiozhurmave dhe të imunitetit - Pjesa 2-1: Metodat e matjes së zhurmave dhe imunitetit - Matjet e zhurmave të drejtuara

Titulli Anglisht

Specification for radio disturbance and immunity measuring apparatus and methods - Part 2-1: Methods of measurement of disturbances and immunity - Conducted disturbance measurements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-09-28 
107 
51 € 
PDF
Blej
Specifikime për aparaturat dhe metodat e matjes së çrregullimeve radioelektrike dhe të imunitetit -Pjesa 1 -4 : Aparaturat për matjen e çrregullimeve radioelektrike dhe imunitetit -Pajisjet ndihmëse -Çrregullimet në formë rrezore
English
Withdrawn 
2015-12-08 
259 
70 € 
PDF
Blej
Specifikime për aparaturat dhe metodat e matjes së radiozhurmave dhe të imunitetit - Pjesa 2-1: Metodat e matjes së zhurmave dhe imunitetit - Matjet e zhurmave të drejtuara