Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12035:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12035:2015
SK EN 12035:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2015-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12035:1996
CEN/TC 193
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Shirita vetëngjitës - Shtrimi i shiritave ngjitës.

Titulli Anglisht

Self-adhesive tapes - Flagging of adhesive tape

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a method to measure flagging which may occur under specified conditions. Knowledge of the flagging is useful in determining whether the adhesion of the adhesive tape to a backing of the same adhesive tape is adequate for applications where unwinding could occur. The flagging may occur under normal conditions, during the curing cycle of thermosetting adhesives or during immersion in liquids.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.