Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12034:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12034:2015
SK EN 12034:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2015-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12034:1996
CEN/TC 193
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Shirita vetëngjitës - Matja e gjatësisë së një rrotulle të shiritit ngjtës.

Titulli Anglisht

Self-adhesive tapes - Measurement of the length of a roll of adhesive tape

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a method to measure the length of adhesive tape on a roll. For non extensible adhesive tapes the length measured by this method shall be the same as the length after unrolling. For extensible adhesive tapes the length after unrolling shall be greater if the adhesive tape is stretched irreversibly by unrolling. It is also possible for an extensible adhesive tape to measure less after unrolling if stress built in during manufacture recovers after unrolling.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.