Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12033:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12033:2015
SK EN 12033:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2015-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12033:1996
CEN/TC 193
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Shirita vetëngjitës - Matja e forcës lidhëse të shiritave të ngjitur termikisht pas trajtimi.

Titulli Anglisht

Self-adhesive tapes - Measurement of bonding of thermosetting adhesive tapes after curing

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a method to observe the bonding of a thermosetting adhesive tape in a hot atmosphere.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.