Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12030:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12030:2015
SK EN 12030:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2015-02-11
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 134/2015
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12030:1996
CEN/TC 193
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Shirita vetëngjitës - Matja e rezistencës në përplasje.

Titulli Anglisht

Self-adhesive tapes - Measurement of impact resistance

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies the method to determine the ability of an adhesive tape to resist impact forces. An adhesive tape may possess adequate breaking and tear strengths to withstand a steady force, but it may lack sufficient impact strength to withstand the shock forces sometimes experienced in use.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.